F-Tech

Tänk större – kvinnor inom tech och teknik.

Schema

If have enough people wanting to attend the same course then we can run one just for you. If you prefer to study in your own time and learning packages from our complete collection. If have enough people wanting to attend the same course.

Tisdag, 04

10:00am
PRACTICAL UX METHODS
Patrick McNeil

14:30am
SIMPLIFY YOUR SITE
Barry Clark

Friday, 05

10:00am
CSS OVERLOAD
Patrick McNeil

14:40am
RESPONSIVE TRICKS
Stephan Wink

Talare

Beata Wickbom

Beata är civilekonomen från Handelshögskolan som blev digital folkbildare. I över 20 år har hon hjälpt traditionella företag och organisationer att förstå digitala möjligheter. Hennes specialområden är innovation, AI och förändringsledning. Hon är även medgrundare i HejDigitalt.

Talare

Ida Asp

Ida Asp är Octopoda, en start up som vill förändra världen. Octopoda är ett företag med rötterna i Jämtland. Octopoda levererar ett it-verktyg som gör det möjligt för textilföretag att gå från försäljning till uthyrning, allt för att minska textiliers miljöpåverkan. Genom uthyrning gör vi det möjligt att tjäna pengar på samma material om och om igen! Lyssna till Ida Asp en av grundarna.

Talare

Eva Rosén

Eva Rosén är tryckeriägarens dotter som bygger ett globalt it-bolag genom att automatisera arbetsflödet i tryckeribranschen. SaaS tjänsten arifiQ skapar lönsamhet i en utsatt, men väldigt stor bransch. Eva visar på att ”gräv där du står” är ett vinnande koncept och glädjen i att våga agera på sina möjligheter och tänka stort.

Talare

Karin Stolt Halvarsson

Jämtkraft kommer att bidra med Karin Stolt Halvarsson, kommunikationschef på Jämtkraft, som kommer att tala under rubriken ”Vad är karriär”.

Talare

Sara Månsson

Sara kommer presentera sig själv och sin resa från UF företagandet till att idag vara Regionchef för UF. Hon kommer att prata och vilka möjligheter utbildningen gav henne i arbetslivet, och hur det fick henne att våga tro mer på sig själv.

Talare

Lemaun

Sara startade 2019 upp Östersunds första kommunikationsbyrå som har fullt fokus på innehåll, sociala medier och influencer marketing. Med dagens teknik kan företag gå långt utanför sina tidigare gränser, träffa nya målgrupper och öka affärerna. Det gäller bara att du ska veta hur du kan gå tillväga.

32

Workshops

Register yourself

Storsjöteatern

Stortorget 7, 831 30 Östersund
Koordinater: 63.179545, 14.635897

Hitta hit

Partners

An effective sponsor thank you letter is vital to build for the future.

Välkommen till Digitaldagarna 2020 den 19-22 oktober.

Temadagar

Utställare

Ta chansen att vara med som utställare under F-Tech eller Digitaldagen 2020.

Kontakta oss

Följ oss

Följ oss